Siyonist İsrail Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 22 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 03 Kasım 2015
  • 757 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 22 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Filistin halkına yönelik baskılarını ve zulmünü sürdüren işgal güçleri bugün (3 Kasım Salı) Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlar sırasında 22 Filistinliyi gözaltına aldı.

Filistinli Esir Kulübü, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, gözaltıların daha çok El-Halil’de gerçekleştiğini ve vilayetteki birçok noktaya baskın düzenlendiğini söyledi.

Bildiride, baskınlar sırasında yedi kişinin gözaltına alındığı ve gözaltına alınanlardan Mervan Muhammed Ebu Fare, Muhammed Hazım Hadduş, Muhammed Semir El-Hatib, Hazım İshak Ebu Hedvan ve Muhammed Ziyad Ebu Sinine’nin kimliklerinin öğrenilebildiği belirtildi.

İşgal güçleri Nablus’ta Yakub İstiyye ve Ahmed Eş-Şelebi isimli Filistinlileri gözaltına alırken Cenin’de de biri El-Celme kontrol noktasında olmak üzere dört Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Tulkerem’de de 31 yaşındaki Yahya Samir Nimr ve 18 yaşındaki Muhammed Zuheyr Ğanim’i gözaltına aldığı belirtildi.

İşgal güçlerinin dün akşamdan bu sabaha kadar Kudüs’te de en az altı kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. İşgal güçleri, Ramallah’ta ise 21 yaşındaki Subhi Ebu Ğuveyle isimli genci gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.