Siyonist İsrail Güçleri Bugün 8 Filistinliyi Daha Tutukladı

  • 24 Haziran 2015
  • 719 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Bugün 8 Filistinliyi Daha Tutukladı

Filistin halkını Ramazan ayında bile rahat bırakmayan, onların tuttuğu oruca ve yaşadıkları ibadete saygı göstermeyen ve duygularını hiçe sayan işgal güçleri bugün (24 Haziran Çarşamba) sabah erken saatlerde aranan bazı şahısları bulmaya çalıştığı iddiasıyla Batı Yaka’nın Tulkerem ve işgal altındaki Kudüs şehrinde operasyonlar düzenledi.

İşgal radyosu konuyla ilgili verdiği haberde, Kudüs’ün Beyt Hanina beldesinde 7 Filistinli gencin, Yahudi yerleşimcilere ait bir araca taş attıkları iddiasıyla gözaltına alındıklarını belirtti.

Radyo, işgal askerlerinin Batı Yaka’nın kuzeyinde yer alan Tulkerem şehrinin güneyinde bulunan bir mahalleye baskın yaptıklarını, operasyonda işgal güçleriyle yerleşimcilere karşı yapılan direniş faaliyetlerine katıldığı iddiasıyla bir gencin tutuklandığını ifade etti.

Hiçbir dini, ahlaki ve hukuki değeri tanımayan işgal güçleri, Filistin’in işgal altındaki şehir, belde ve köylerine günü birlik operasyonlar düzenleyip, evlerde aramalar yapıyor ve arandıkları iddiasıyla gençleri tutukluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.