Siyonist İsrail Güçleri Esir Milletvekili Fethi Kar’avi’nin Evine Baskın Düzenledi…

  • 05 Aralık 2014
  • 884 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Esir Milletvekili Fethi Kar’avi’nin Evine Baskın Düzenledi…

Siyonist işgal güçleri bugün (5 Aralık Cuma) sabaha karşı, Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)’ın parlamento grubu Değişim ve Islah Grubu üyelerinden Fethi Kar’avi’nin Batı Yaka’nın kuzeyindeki Tulkerem şehrinde bulunan evine baskın düzenlediler. Baskında Kar’avi’nin oğlu Muhammed’in gözaltına alındığı bildirildi.

Olay hakkında Kar’avi’nin diğer oğlu Hazim’in kişisel facebook sayfasında verdiği bilgilere göre işgalcilerden kalabalık bir grup sabahın erken saatlerinde baskın düzenledi. Hazim, işgalci silahlı güçlerin kendi evine ve kardeşlerinin evlerine baskın düzenleyerek hepsinde sıkıca arama yaptıklarını, iki saat süren arama esnasında kasıtlı olarak eşyaların bir kısmını tahrip ettiklerini, cep telefonlarına, bilgisayarlara, CD’lere ve aileye özel bazı evraklara el koyduklarını sonra da Muhammed’i gözaltına alıp bilinmeyen bir yere götürdüklerini ifade etti.

Babaları Fethi Kar’avi milletvekili seçilmesinden sonra işgal güçleri tarafından dört kez gözaltına alınmıştı ve altı aydan beri de işgal rejiminin cezaevlerinde tutuluyor. Kar’avi’nin oğulları Hamza ve Hazim ise daha önce muhtelif zamanlarda özerk yönetimin güvenlik organları tarafından sorgulama iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Bu gözaltıların işgal rejimiyle Abbas yönetimi arasındaki güvenlik işbirliğinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.