Siyonist İsrail güçleri kendi askerlerini vurdular

  • 18 Aralık 2022
  • 73 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçleri kendi askerlerini vurdular

Siyonist rejim medyası, Batı Şeria’da Ramullah’ın kuzeydoğusundaki Siyonist yerleşim yeri Üfra yakınlarında Siyonist rejim güçlerinden bazılarının yanlışlıkla bu rejimin güvenlik unsurlarına ateş açtığını ortaya çıkardı.
Bu medyaya göre Siyonist rejim güçleri, bu rejimin güvenlik unsurlarının taş atan Filistin vatandaşları olduğunu düşündü.
Bu arada Batı Şeria’nın Nablus kentine bağlı Burin köyü de dün geceden bu cumartesi sabahına kadar Filistinliler ile Siyonist ordu güçleri arasında çatışmalara sahne oldu.
Siyonist rejimin Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde işlediği suçlara karşılık olarak, son aylarda anti-Siyonist operasyonlar hızla arttı; Öyle ki, bu rejimin siyasi liderleri, askeri ve güvenlik kurumları, bu operasyonlarla başa çıkamayacaklarını itiraf ediyor ve genişleme konusunda uyarıda bulunuyor.
Bundan önce Siyonistler sadece işgal altındaki toprakların güneyinde ve Gazze bölgesinde Filistinlilerle birlikte savaşırken, şimdi Filistin’in doğusundaki Batı Şeria, gençliğinin silahlı güçleri sayesinde korkak Siyonistler için bir sığınak haline gelmiş ve onları iyi bir uykudan mahrum bırakmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.