Siyonist İsrail Güçleri Kudüs’teki El-Muttalı’ Hastanesi’ne Baskın Düzenledi

  • 07 Ekim 2019
  • 532 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Kudüs’teki El-Muttalı’ Hastanesi’ne Baskın Düzenledi

İşgal güçleri dün (6 Ekim Pazar) akşam saatlerinde Kudüs’ün Zeytin Dağı Mahallesi’nde yer alan El-Muttalı’ (Augusta Victoria) Hastanesi’ne baskın düzenledi.
Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin hastaneye polis köpekleriyle baskın düzenlediğini ve kanser hastalarının yattığı odalarda arama yaptığını söyledi.
Kaynaklar, işgal güçlerinin silah arama bahanesiyle gerçekleştirdiği baskın sırasında hastaları korkuttuğunu ve rahatsız ettiğini bildirdi.
Filistin Sağlık Bakanı Mey El-Kiyle, işgal güçlerinin Kudüs’teki El-Muttalı’ (Augusta Victoria) Hastanesi’ne baskın düzenlemesini kınadı.
İşgal güçlerinin Kudüs’teki hastanelere yönelik ihlallerinin devam ettiğini belirten Bakan El-Kiyle, işgal güçlerinin hastaneye silahlarla ve polis köpekleriyle baskın düzenlemesinin Filistin halkına, hastalarına ve sağlık kurumlarına hiçbir şekilde değer vermediğinin kanıtı olduğunu söyledi.
Filistin Sağlık Bakanı, İsrail’in uluslararası düzeyde kendisini dizginleyecek bir güç görmediği için Filistinlilere yönelik ihlallerini sürdürdüğünü ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.