Siyonist İsrail güçlerine ateş açılması sonucu bir asker yaralandı

  • 04 Kasım 2016
  • 1.000 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçlerine ateş açılması sonucu bir asker yaralandı

Batı Yaka’nın Ramallah şehrinin kuzeydoğusunda yer alan topraklar üzerinde inşa edilen Ofra Yahudi Yerleşkesi yakınlarında meydana gelen silahlı eylemden birkaç saat sonra Tulkerem şehri yakınlarında bir grup işgal askerine karşı yapılan silahlı eylemde bir askerin yaralandığı belirtildi.

İşgalcilere ait 0404 sitesi verdiği haberde, Tulkerem yakınlarında bir grup işgal askerinin silahlı saldırıya uğraması sonucu bir askerin hafif yaralandığını duyurdu.

Saldırıdan sonra çok sayıda asker bölgeye giderken, eylemi yapan şahısların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattılar.

İşgal rejimindeki haber ajansları verdikleri bilgilerde, Tulkerem şehri yakınlarındaki 104 nolu cadde üzerinde bulunan bir grup işgal askerinin silahlı saldırıya uğradığını, saldırıda bir asker yaralanırken, eylemi yapanların olay yerinden kaçmayı başardıklarını ifade ettiler.

Bu olaydan birkaç saat önce Ramallah yakınlarındaki Ofra Yerleşkesi civarında bulunan bir grup işgal askeri de silahlı saldırıya uğradı.

0404 sitesinin haberine göre, Ofer yakınlarında bulunan bir grup asker silahlı saldırıya uğradı. Araç kullanan gençler işgal askerlerine ateş açarak hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştılar. Eylemde işgal askerleri içinde can kaybı olmazken eylemi yapan gençler de araçlarıyla olay yerinden uzaklaşmayı başardılar.

Ramallah şehrinin kuzeydoğusundaki Ofra Yahudi Yerleşkesi yakınlarında dün (3 Kasım Perşembe) ikindi saatlerinden Filistinli bir genç işgal askerlerine karşı bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla işgal güçlerinin ateşiyle şehit oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.