Siyonist İsrail: Hizbullah’ın “Ordu, Millet Ve Direniş” Denklemi Ortadan Kaldırılmalı

  • 18 Ekim 2019
  • 600 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail: Hizbullah’ın “Ordu, Millet Ve Direniş” Denklemi Ortadan Kaldırılmalı
Siyonist ordunun kuzey bölgesi komutanı, Lübnan’daki “ordu, millet ve direniş” üçlü denkleminin ortadan kaldırılması çağrısında bulunarak şöyle dedi: “Bu denklem, Tel Aviv’in kullanabileceği zayıf noktaları kapsıyor.”
Siyonist ordunun kuzey bölgesi komutanı Amir Beram, Lübnan’daki “ordu, millet ve direniş” denklemini birbirinden ayırmanın Tel Aviv’in amaçlardan biri olduğunu açıkladı. Tel Aviv, Hizbullah Direniş Hareketi’yle mücadele etmek için bunun üzerinde çalışmalar yapmaktadır.
El-Ahbar gazetesi, bu konu üzerine yaptığı haberde şöyle yazdı: “Siyonist düşmanın Hizbullah’a karşı kazanacağı zaferle ilgili planlarını duyurması şaşırtıcı değil. Ancak bu plandaki dikkat çekici nokta; ordu, millet ve direniş denkleminin tahrip edilmesinin hedefi temsil etmesidir. Bu, bölgedeki en tehlikeli şartlar karşısında ve İsrail ve tekfiri tehditler karşısında Lübnan’daki önemli zaferlerin ardından geliyor.”
Siyonist ordunun kuzey bölgesi komutanı Amir Beram, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın konumunu açıkladıktan sonra, söz konusu denklemi ortadan kaldırmak için çalışmanın pratik kısmını açıklamaya devam ediyor ve Hizbullah’a karşı koyma ve mevcut konumunu zayıflatma konusunda bir dizi öneride bulundu.
Amir Beram, yaptığı açıklamanın devamında şöyle dedi: “Hizbullah’ın faaliyetlerinin Lübnan’ı desteklemekten ziyade, tahrip ettiği söylenmelidir.”
Siyonist ordunun kuzey bölgesi komutanı ayrıca, Şii olmayan gruplar arasında Hizbullah muhalefetinin güçlendirilmesi çağrısında bulundu. Böylece, Lübnan’ın Hristiyan, Sünni ve Dürzi toplulukları arasında Siyonist rejimin Hizbullah’la yüzleşmek için komplolarını kabul edebilir.
Hizbullah yetkilileri çeşitli vesilelerle millet, ordu ve direniş denkleminin Lübnan’ın zaferinde büyük bir rolününün olduğunu vurgulamış ve bunu parlak bir başarı olarak görmüşlerdir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.