Siyonist İsrail: İran ile Tek Başımıza Mücadele Edemeyiz

  • 10 Eylül 2017
  • 1.118 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail: İran ile Tek Başımıza Mücadele Edemeyiz

Siyonist rejim ordusu Eski Genel Sekreter Yardımcısı “benzersiz” bir itirafta bulunarak, İsrail’in “daha uygar” olan İran’a karşı tek başına mücadele edemeyeceğini söyledi.

 Rusya El Yevm’den alınan bilgiye göre; Siyonist rejim ordusu Eski Genel Sekreter Yardımcısı Yair Golan, Cumartesi günü “Washington Ortadoğu Siyasetleri Araştırma Merkezi”nde İsrail ve İran arasında olan çatışmalara değinerek; “Tel Aviv, (İran ile mücadelede) zafer kazanmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne muhtaçtır. Bunu itiraf etmemiz gerekir, çünkü bu bir gerçek” açıklamalarında bulundu.

Golan: İsrail, İran’a karşı zafer kazanmak için Amerika’nın desteğine ihtiyaç duyuyor. Biz tek başımıza böyle bir şeyi gerçekleştiremeyiz. Günümüz dünyasında her taraftan birçok tehdit internet yoluyla, terörist kanallar aracılığıyla, mülteciler ile ve daha birçokları ile süratle ortaya çıkmaktadır. Bu nedenden dolayıdır ki biz tüm zamanlardan çok daha fazla bu işbirliğine ihtiyaç duyuyoruz.

İsrailli medya kuruluşları bu açıklamaları, üst düzey bir rejim generalinin ağzından olduğu için “benzersiz” olarak nitelendirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.