Siyonist İsrail Medyası İşgal Rejiminin El-Hanu’l-Ahmar Bölgesinde 12 Fabrika Kurmayı Planladığını İddia Etti…

  • 27 Aralık 2014
  • 958 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Medyası İşgal Rejiminin El-Hanu’l-Ahmar Bölgesinde 12 Fabrika Kurmayı Planladığını İddia Etti…

Siyonist medya kaynakları, işgal rejiminin Kudüs’e yakın El-Hanu’l-Ahmar bölgesinde Filistinlilere ait topraklar üzerinde kurulan Mishor Adumim yerleşkesinde 12 fabrika kurmayı planladığını ifade ettiler.

Haberi veren haftalık Kol Ha’ir gazetesi, işgal rejiminin geçen hafta bu plan kapsamında tekstil üzerine çalışan bir fabrikanın açılışını yaptığını, geri kalan fabrikalar için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yeni açılan fabrikanın Filistinlilere ait 1400 metre karelik bir alan üzerinde inşa edildiğine dikkat çeken gazete, fabrikanın tekstil üzere çalışacağını belirtti.

Birçok Yahudi yerleşkesini ve sanayi bölgesini bünyesinde barındıran Adumim yerleşke kompleksi etki bakımından önemli bir konuma sahip. Siyonist nüfus bakımından üçüncü kalabalık Yahudi yerleşkesi bölge Batı Yaka topraklarının 48 bin dönümlük arazisine hükmediyor.

Filisin halkına hayat hakkı tanımayan onların ev ve iş yerlerini yıkıp zorla göç ettirmeye çalışan işgal rejimi Filistinlilerden gasp ettiği toprakların üzerine durmadan Yahudi yerleşkeleri ve gaspçı yerleşimciler için çalışma alanları inşa ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.