Siyonist İsrail, Mescid-i Aksa cemaatine karşı dünyada eşi ve benzeri bulunmayan bir dini ve siyasi kin ile hareket ediyor

  • 02 Haziran 2015
  • 888 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail, Mescid-i Aksa cemaatine karşı dünyada eşi ve benzeri bulunmayan bir dini ve siyasi kin ile hareket ediyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, işgal yönetiminin Mescid-i Aksa’ya ve camide nöbet tutan cemaate karşı dünyada eşi ve benzeri bulunmayan bir dini ve siyasi kin ile hareket ettiğini belirtti.

Bedran, dün (1 Haziran Pazartesi) Quds Press Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Mescid-i Aksa cemaatinden onlarca erkek ve kadının uzaklaştırılmasının işgal yönetiminin ne ölçüde ırkçı davrandığına işaret ettiğini söyledi.

İşgal yönetiminin barbarlığından kaynaklanan bu davranışı karşısında dünyanın ve insan hakları örgütlerinin sessiz kalmasına hayret ettiklerini belirten Bedran, Filistinlilerin Mescid-i Aksa’ya ulaşmalarının engellenmesinin Filistin dışındaki Müslümanları Mescid-i Aksa’yı ziyaret etmeye davet eden bir avuç Filistinlinin ne ölçüde yanlışa saptıklarını gösterdiğini ifade etti.

Bedran, Filistin toprakları dışından Mescid-i Aksa’ya yapılan ziyaretlerin düşmana hizmet ettiğini ve işgal rejimini dini özgürlüklere saygılı gösterdiğini söyledi.

Mescid-i Aksa’nın Filistinliler ve Hamas Hareketi için “inanç” olduğunu belirten Bedran, ne pahasına olursa olsun Filistinlilerin ondan taviz vermeyeceklerini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.