Siyonist İsrail ordusu Suriye topraklarına saldırdı

  • 12 Temmuz 2016
  • 1.007 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail ordusu Suriye topraklarına saldırdı

Terör rejimi İsrail güçlerinin, işgal altındaki Filistin topraklarının Suriye sınırından Kunaytere eyaletinin sınır bölgelerine saldırdığı anlaşılıyor.

İRNA’nın haberine göre, yerel kaynaklar verdikleri haberde, siyonist İsrail güçlerinin dün gece teröristlerle koordine ederek, sözkonusu bölgeden 400 metre Suriye toprakları içine girdiklerini ve hedeflerindeki bölgeye vardıktan sonra bölgeyi dikenli tellerle çevirdiklerini bildirdiler.

Habere göre, siyonist İsrail güçlerinin ağır ve hafif silah ve askeri teçhizatlarla, daha önce Suriye ve siyonist İsrail arasında BM ateşkesi gözetleme güçlerinin eski yerine konuşlandıkları anlaşılıyor.

İsrail ordu güçleri son bir kaç gündür teröristlerin en büyük merkezleri olarak bilinen el’Hamidiye ve Cebata el’Haşeb kasabası sınırları boyunca siper oluşturmakla meşguldür.

Siyonist güçlerin bu durumunun teröristlerle çok ciddi koordine sonucu yapıldığı anlaşılıyor. Bu arada Ramazan ayının ilk günlerinde yine aynı bölgelerde terör rejimi İsrail’in teröristlere İsrail ürünlerini dağıttığı bildirilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.