Siyonist İsrail Rejimi: Hizbullah Ve Hamas Karşısında Askeri Üstünlüğümüzü Yitirdik

  • 03 Mart 2018
  • 1.105 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Rejimi: Hizbullah Ve Hamas Karşısında Askeri Üstünlüğümüzü Yitirdik

Siyonist rejim ordusu kara kuvvetleri komutanı Cubby Barack, Siyonist rejim ordusunun son yıllarda Hizbullah ve Hamas karşısında üstünlüğünü kaybettiğini söyledi.

İrna’nın Filistin El-ray haber ajansından naklen bildirdiğine göre Siyonist rejim ordusu kara kuvvetleri komutanı Cubby Barack yaptığı açıklamada şöyle dedi: Hamas ve Hizbullah bugün askeri açıdan nevi şahsına münhasır üstünlüklere sahiptir ve İsrail’in bir zamanlar tekelinde olan güç, artık İsrail’in askeri gücünün üstünlüğünü sağlayamamaktadır.

Siyasi gözlemciler, Lübnan Hizbullahı’nın gücünün yayılması ve yeni strateji geliştirmesi, Siyonistleri derinden kaygılandırdığı kanaatindedir.

Bu arada Siyonist Yediot Ahanorot gazetesi, Siyonist rejim üst düzey güvenlik yetkililerinden naklen verdiği haberde ırkçı rejimin İran’ın nokta vuran füzeleri karşısında maruz kaldığı zor duruma dikkat çekerek, İran’ın sahip olduğu çok sayıdaki füzelerin bölgede güç denkleminin değişmesine neden olacağı ve Siyonistlerin sahip olduğu gelişmiş füze sistemlerinin bu rejimi korumakta yetersiz kalacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.