Siyonist İsrail rejiminden Suriye ordusu mevziilerine hava saldırısı

Siyonist İsrail rejimi savaş uçakları, Suriye’nin güneyinde Suriye ordusunu mevziilerini hedef aldı.

İşgal rejimi İsrail ordusu, Suriye’den iki roket fırlatıldığı bahanesiyle Golan Tepesi’ne füze yağdırdı. Suriye yönetimi ise saldırıya “kesin karşılık verilecek” yanıtı verdi.

El- Meyadin televizyonu bu hava saldırısında 3 kişinin hayatını kaybettiğini, iki kişinin de yaralandığını bildirdi

Suriyeli askeri kaynak, “İsrail’e ait uçaklar, yerel saatle önceki gün 18:45’de, işgal altındaki Golan tepelerine yakın bir bölgeden ordumuzun bulunduğu noktalara iki füze fırlatmıştır. Saldırı, maddi hasara neden oldu” dedi. Kaynağa göre saldırı, Suriye ordusunun teröristleri Kuneytra’da püskürtmekte olduğu bir sırada gerçekleşti. Suriyeli askeri kaynak, “Bu eylemler, Silahlı Kuvvetleri’in İsrail’e yakın terörist gruplarla mücadelesini durdurmayacak. Biz buna en yakın zamanda cevap vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Özellikle son dönemlerde terör örgütlerinin Suriye ordusu karşısında ağır hezimetler alması ardından Amerika ve İsrail uçaklarının Suriye ordusu güçleri mevziilerine yönelik saldırıları da artmış bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.