Siyonist İsrail saldırısında 1 Filistinli daha şehit oldu

  • 07 Şubat 2018
  • 1.359 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail saldırısında 1 Filistinli daha şehit oldu

Siyonist İsrail rejiminin Filistin halkı aleyhinde cinayetleri devam ederken bu doğrultuda dün de 1 Filistinli şehit oldu.

Yemen el’Mesire tv. kanalına göre, Filistin sağlık bakanlığı yaptığı açıklamada, dün Batı Yaka’da yer alan Nablus’ta siyonist İsrail güçlerinin ateş açması sonucu bir Filistinlinin şehit olduğunu ve 4’ünün de yaralandığını bildirdi.

Sözkonusu saldırıda siyonistlerin ayrıca gaz bombası kullandığı ve bazı Filistinlilerin  solunum sorunu yaşadığı anlaşılıyor.

Bu arada Lübnan elMinar tv kanalı da, terör rejimi İsrail güçlerinin Nablus’ta 7 Filistinliyi tutukladığını bildirdi.

Dün de siyonist güçler HAMAS’ın askeri kanadı İzzeddin El’Kassam tugayları mücahitlerinden Ahmed Nasr Cerrar’ı şehit etmişlerdi.

İşgal rejimi medyası 6 Şubat Salı günü yayınladığı haberde işgal ordusunun Cenin’deki çatışmalar sırasında Ahmed Nasr Cerrar’ı öldürdüğünü yazmıştı.

İşgal güçleri İzzeddin El-Kassam Tugayları üyesi Ahmed Nasr Cerrar’ı yaklaşık bir ay önce Havat Gilad Yahudi Yerleşkesi yakınlarında gerçekleştirilen eylemi yönetmekle suçluyor.

Bu arada Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, şehit Ahmed Nasr Cerrar’ın Kudüs İntifadası’nın yeni simgesi olduğunu söyledi.

Ebu Ubeyde, sosyal paylaşım sitelerinden Twitter’daki hesabında dün (6 Şubat Salı) yaptığı açıklamada, şehit Cerrar’ın soyluluk defterine İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın eklediği yeni bir damga ve kahraman Batı Yaka’nın parlak bir tablosu olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.