Siyonist İsrail, Suriye’de Yaralanan 1600 Teröristi Tedavi Etti

  • 22 Haziran 2015
  • 817 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail, Suriye’de Yaralanan 1600 Teröristi Tedavi Etti

İsrail’in şimdiye kadar Suriye’deki çatışmalarda yaralanan 1600 teröristi tedavi ettiği açıklandı.

El Meyadin televizyonunun haberine göre İsrail Kanal-2 televizyonu Suriye’de yaralanan teröristlerin İsrail’deki hastanelere intikali konusunda bir programa yer verdi.

Programda, şimdiye kadar Suriye’deki çatışmalarda yaralanan 1600 kişinin tedavi edildiği ve her gün de yaralananların İsrail’deki hastanelere intikalinin devam ettiği bildirildi.

Suriye’deki çatışmalarda yaralandıktan sonra Nehariya hastanesinde tedavisi süren bir kişi İsrail Kanal-2 televizyonu muhabirine “Tedavi olduktan sonra Suriye’ye döneceğim ve Alevi, Şii veya Dürzi bulduğumda öldüreceğim; ancak Yahudileri öldürmem çünkü ben burada Yahudilerin bana iyi davrandığını gördüm” dedi.

Bazı yaralıların İbranice cümleler öğrendiğine dair görüntüler de yayımlayan İsrail Kanal-2 televizyonu, tedavi edilen yaralıların ÖSO, Nusra ve IŞİD gibi örgütlere mensup olduklarını belirterek “Hepsinin gözleri nefret dolu; ama bu nefret İsrail’e yönelik değil. Onlar, kalpleri İsrail hükümetine sevgi ile dolu bir şekilde savaş için Suriye’ye geri dönüyorlar” yorumunu yaptı.

ydh

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.