Siyonist Ä°srail, Suriye’ye bir kez daha saldırdı

  • 01 Temmuz 2017
  • 1.400 kez görüntülendi.
Siyonist Ä°srail, Suriye’ye bir kez daha saldırdı

Ä°srail, Golan Tepeleri’ne havan mermisi atıldığı bahanesiyle Suriye ordusuna ait bir askeri birliÄŸe tekrar helikopterlerle saldırıda bulundu.

Ä°srail ordusu basın dairesinden yazılı bir açıklama yapılarak, Suriye topraklarından ateÅŸlenen bir havan mermisinin Ä°srail iÅŸgali altındaki Golan Tepeleri’nin kuzeyindeki bölgeye düştüğü belirtildi. Havan mermisinin Ä°srail topraklarına tesadüfen isabet ettiÄŸinin belirtildiÄŸi açıklamada, Ä°srail rejiminin Suriyeli birliklere yönelik karşı saldırı düzenlendiÄŸi duyurdu.

Bu saldırıda Suriye güçlerinden bazı ölen ve yaralananın olduğu bildirilmiştir.

Suriye makamlarından konuya iliÅŸkin henüz bir açıklama yapılmadı. Bu saldırı, Suriye güçlerinin el-Kunaytara bölgesinde siyonist rejim casusluk örgütü elemanları ile terör örgütleri liderlerinin  toplandığı merkezi hedef alması ardından yapılmıştır. Söz konusu saldırı ardından bölgeye gönderilen çok sayıda ambulans’ın sürekli yaralı taşıdıkları belirtilmekte.

Ä°srail ordusu son bir haftada Suriye’den atıldığı ileri sürülen top mermisi veya roketlere karşılık bu ülkeye dört kez saldırı düzenledi.Ä°srail rejimi son günlerde bu bahaneyle bir kaç kez Suriye topraklarına saldırılar düzenlemiÅŸ bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.