Siyonist İsrail Tanklarından Gazze’nin Kuzeyine Saldırı Düzenlendi

  • 24 Nisan 2015
  • 764 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Tanklarından Gazze’nin Kuzeyine Saldırı Düzenlendi

Siyonist işgalcilere ait tanklardan dün gece (23 Nisan Perşembe) geç vakitlerde Gazze’nin kuzeyine iki roket atıldı. Saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı ifade edildi.

Görgü tanıkları işgal tanklarının iki adet roket attığını, saldırının Gazze’nin kuzeyindeki Beyti Hanun bölgesinde açık araziye yönelik olarak gerçekleştirildiğini, herhangi bir can kaybı olmadığını ancak hedef alınan tarım arazisindeki ürünlerde önemli hasar meydana geldiğini dile getirdiler.

İşgal rejiminin askerî yetkilileri tarafından yapılan açıklamada da saldırının Gazze’den yapılan bir füze saldırısına misilleme olduğu ve askerî hedeflerin vurulduğu iddia edildi. İşgal rejiminin askerî yetkilileri tarafından yapılan açıklamada dün akşam saatlerinde 1948’de işgal edilmiş bölgenin güneyindeki açık araziye Gazze bölgesinden füze atıldığı ancak herhangi bir can veya mal kaybı olmadığı iddia edilmişti.

İşgal ordusunun web sitesinde yayınlanan açıklamada, işgal tanklarının dün akşam düzenlenen füze saldırısına karşılık Gazze’nin kuzeyinde yer alan ve Hamas’a ait askerî hedefleri vurdukları iddia edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.