Siyonist İsrail: Türkiye ile çıkarlarımız aynı

Siyonist İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun özel temsilcisi ve Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold, Türkiye ile İsrail arasında yoğun görüşmeler yapıldığını açıkladı.

Londra merkezli Suudi Elaph internet haber sitesine konuşan Gold, “Üzerinde uzlaşılan ve halen müzakere edilmekte olan konular var, ancak işler doğru yönde ilerliyor” dedi.

Bölgede meydana gelen ekonomik, güvenlik ve bölgesel çıkarlar gibi gelişmelerden dolayı iki ülkenin çıkarlarının çakıştığını savunan Gold, “Bir uzlaşmanın uzak olmadığına inanıyorum, ancak nihai anlaşma için bir tarih belirlemiş değiliz. Bölgesel durum bize önemli konularda anlaşmaktan başka bir seçenek bırakmıyor, ekiplerimiz bu temelde çalışıyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.