Siyonist İsrail’den Suriye itirafı geldi

  • 13 Haziran 2017
  • 1.422 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail’den Suriye itirafı geldi

Siyonist İsrail savaş bakanı Liberman, ‘İsrail’in Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad’ı devirecek gücü yok” itirafında bulundu.

Avigdor Liberman, ırkçı İsrail rejimi Kanal2’ye verdiği demeçte, ”İsrail’in Beşar Esad’ın devrilmesini istediğini ama  bu hedefin gerçekleşmesi için İsrail’in gücünün olmadığını” söyledi.

Bilindiği gibi Suriye’de 2011’de başlayan buhran, Arabistan, siyonist İsrail, Amerika ve bölgedeki müttefiklerinin terörist gruplara Beşar Esad’ı devirmek için verdikleri destekle bugünkü duruma gelirken Suriye yönetimi ve halkı ise düşmanların Suriye’de seçilmiş hükümet ile halk aleyhindeki komplolarını önlediler.

Suriye buhranının başından beri terör rejimi İsrail, başta Golan tepeleri olmak üzere  Suriye’de terör örgütlerine her türlü desteği verirken  yaralı teröristlerin  tedavilerini de bizzat bu rejimin  hastanelerinde yaparak onlara destek çıkmış ve ayrıca zaman zaman Suriye’ye yönelik  havadan ve karadan saldırılarla yenilgiye uğrayan teröristlerin morallerini yüksek tutmaya çalışmıştır. Ama  her halükarda bu girişimler Suriye halkı ve yönetiminin sert tepkilerine neden olmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.