Siyonist İsrail’den Tarihi İtiraf: Suriye’de Silahlı Teröristlere Yardım Etmeye Devam Edeceğiz…

  • 16 Ocak 2015
  • 859 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail’den Tarihi İtiraf: Suriye’de Silahlı Teröristlere Yardım Etmeye Devam Edeceğiz…

Siyonist rejim savaş bakanı Suriye’de silahlı gruplara yardıma devam edeceklerini duyurdu.

Siyonist rejim basınından Yediot Ahoronot gazetesi Perşembe günü Siyonist rejim savaş bakanı Moşe Yalon’dan naklen, Tel Aviv’in Suriye savaşına karışmayacağını, fakat Suriye’de silahlı gruplara yardıma devam edeceğini duyurdu.
Yalon ayrıca Mısır’da Abdulfettah Sisi liderliğindeki mevcut nizamın, Mısır’da önceki nizamlara nazaran işgal toprakları ile ortak sınırların güvenliğini sağlamak ve Gazze şeridine silahın ulaşmaması için daha fazla çalıştığını belirtti.

Irkçı rejim savaş bakanı ayrıca, Filistinlilerin uluslararası ceza mahkemesine üyelik çalışmalarını eleştirerek, Filistinlilerin bunun için ödeyecekleri bedelin Siyonist İsrail’in ödeyeceği bedelden daha fazla olacağını söyledi.
Yalon Avrupa ülkelerinin “münafık” olduğuna işaretle, korsal rejim İsrail ve Filistinliler arasındaki çatışmaların, dünyada terörizmin yayılmasına sebep olduğuna dair sözlerin, saçmalık olduğunu söyledi.

Korsan rejim İsrail savaş bakanı ayrıca Tel Aviv yetkililerin dünyadaki Yahudilere seslenerek, onlara en iyi şekilde kucak açılan yerin İsrail olduğunu hatırlatmaları gerektiğini ifade etti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.