Siyonist İsrail’in Yıktığı Üç Evin Enkazından Şehit Çıkmaması Filistin Halkını Sevindirdi

  • 19 Ocak 2018
  • 974 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail’in Yıktığı Üç Evin Enkazından Şehit Çıkmaması Filistin Halkını Sevindirdi

Siyonist işgal güçlerinin iki gece önce yerle bir ettiği üç evin enkazını dün (18 Ocak Perşembe) gece kaldıran Filistin halkı, enkazın altında kimsenin olmamasına fazlasıyla sevindi.

İşgal güçlerinin vahşi saldırıları sonucu yıkılan üç evin enkazı altında şehitlerin olabileceği ihtimaline karşı enkazı itinayla kaldıran Filistin halkının herhangi bir cesede rastlamamasının işgalcinin Nablus eyleminden sorumlu tuttuğu Kassam mücahitlerinin kurtulduğuna işaret ettiğini ifade ettiler.

Kaynaklar, işgal güçlerinin enkazın altında en az bir direnişçinin cesedinin olduğunu tahmin ettiğini belirterek, yapılan enkaz kaldırma çalışmalarında herhangi bir cesede ulaşılmamasının Filistin halkını sevindirirken, işgal güçlerinin moralini bir hayli bozduğunu kaydettiler.

Çarşamba günü özel suikast timi ve özel birliklerle Kassam mücahitlerinin bulunduğu evlere hava destekli operasyon düzenleyen işgal güçleri uzun süren çatışmaların ardından Ahmed İsmail Cerrar’ı şehit edip üç evi yerle bir ederken, saldırıda Siyonist özel birliklerden biri ağır iki kişi yaralandı.

İşgal rejimi 3-5 kişilik bir hücreden oluştuğunu iddia ettiği gruba karşı gece geç saatlerde operasyon düzenledi. Operasyonun başında şehit edildiği iddia edilen mücahidin Ahmed Nasr Cerrar değil Ahmed İsmail Cerrar olduğu anlaşıldı. Ahmed Nasr’ın operasyondan kısa bir süre önce evden ayrıldığı belirtildi.

Siyonist bir hahamın ölümüyle sonuçlanan eylemden yedi gün sonra yapılan ve işgal rejimi tarafından zorlu bir gece diye bahsedilen operasyon gecesinde işgal askerleri zor anlar yaşarken, işgal güçleri operasyonun başarısız geçtiğini itiraf etmek zorunda kaldılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.