Siyonist İsrailli uzman: Hizbullah bazı NATO ülkelerinden çok daha güçlü

  • 12 Ocak 2022
  • 130 kez görüntülendi.
Siyonist İsrailli uzman: Hizbullah bazı NATO ülkelerinden çok daha güçlü

Siyonist İsrail rejiminin bir askeri uzmanı, Lübnan Hizbullah hareketinin bazı NATO üyelerinden çok daha güçlü olduğunu itiraf etti.

Siyonist Ulusal Güvenlik Araştırma Merkezi, Ron Tira’nın Siyonist rejimin herhangi bir kara operasyonuna karşı olduğunu açıkça belirttiği bir araştırmasını yayınladı.

İsrailli uzman, Siyonist rejimin Lübnan’da Hizbullah’a karşı “savaşlar arası savaş” stratejisinin başarısız olduğunu ve hareketin askeri cephaneliğinin büyümesini engellemediğini, tam tersine Hizbullah’ın yıkıcı askeri gücünün artmakta olduğunu belirtti.

Tel Aviv’deki üst düzey kaynakları kullanan Tira, Siyonistlerin tüm çabalarına rağmen bugün Hizbullah’ın birçok NATO üyesi ülkeden daha güçlü olduğunu ve Hizbullah’ın noktasal füzeler, intihar dronları ve Kara Kuvvetleri de dahil olmak üzere askeri yeteneklerinin her geçen gün arttığını vurguladı.

Siyonist rejimin askeri uzmanlarına göre, her hangi bir kara harekatı çok sayıda siyonist askerin ölümüne neden olacak ve bu, Lübnan’da Hizbullah ile olası herhangi bir savaş konusunda da siyonist rejimi kaygılandıran önemli bir konudur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.