Siyonist katil Şimon Peres, Fas’ı ziyaret ediyor

  • 27 Nisan 2015
  • 789 kez görüntülendi.
Siyonist katil Şimon Peres, Fas’ı ziyaret ediyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal rejimi eski cumhurbaşkanı Şimon Peres’in Fas ziyaretinin işgal rejiminin imajını düzeltmeyi ve işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirmenin kapılarını açmayı hedeflediğini söyledi.

Peres’in Fas’ta “Clinton Ortadoğu ve Kuzey Afrika Uluslararası Girişimi”nin açılış toplantısına katılması bekleniyor.

Hamas sözcüsü Fevzi Burhum, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’taki kişisel sayfasında dün (26 Nisan Pazar) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Peres’in ziyaretinin işgal rejiminin imajını düzeltmeyi ve işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirmenin kapılarını tehlikeli bir biçimde açmayı hedeflediğini ifade etti.

Peres’in Fas ziyaretinin Filistin halkının, işgal rejimine öfkeli tüm halkların ve Filistin davasına sempati duyanların duygularını yaraladığını kaydeden Burhum, Fas Kralı’ndan ve hükümetinden ziyaret konusundaki tavırlarını gözden geçirmelerini istedi.

Hamas sözcüsü, Fas Kralı’nın ve hükümetinin, Filistin halkının ve işgal rejimiyle ilişkilerin normalleştirilmesine karşı çıkan tüm halkların beklentilerine uygun doğru bir karar alacaklarına güvendiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.