Siyonist kaynaklar Gazze’den kalkan bir insansız uçağın düşürüldüğünü iddia ettiler

  • 26 Haziran 2015
  • 707 kez görüntülendi.
Siyonist kaynaklar Gazze’den kalkan bir insansız uçağın düşürüldüğünü iddia ettiler

Siyonist işgal rejimindeki kaynaklar, İsrail’deki radarların Gazze’den kalkan bir insansız uçağın işgal rejiminin hava sahasını ihlal ettiğini fark etmeleriyle işgal ordusuna bağlı savaş uçaklarının havalanıp uçağı düşürdüğünü iddia ettiler.

Siyonist kaynaklar, Gazze’den havalanan uçağın sınır duvarının yakınlarında düşürüldüğünü belirterek, işgal ordusundaki bir birimin uçağı araştırmak üzere dağılan parçalarını toplayıp laboratuvara götürdüğünü ifade ettiler.

Son Gazze savaşında Kassam Tugayları keşif ve saldırı amaçlı insansız uçaklar icat ettiğini, ve bunları savaşta kullandığını duyurmuş, Kassam’ın bu açıklaması daha sonra işgal ordusu tarafından da doğrulanmıştı.

Kassam’ın her türlü mahrumiyete rağmen askeri gücünü artırması, gücüne güç katması işgal rejimini ürkütüyor. İnsansız uçak geliştirmekten, zırhlı araçları delecek silahlar icat etmeye, mücahitlere sualtı eğitimler vermekten, düşmanı şaşkına çeviren tüneller kazmaya kadar çeşitli yollarla Filistin topraklarını kurtarmak için nasıl çalıştığını gösteriyor. Halkın gönlünde taht kurmasının bir nedeni de belki budur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.