Siyonist Komutan: Hizbullah işgal altındaki topraklara günde 2 bin 500 füze ateşleyebilir

  • 07 Kasım 2021
  • 272 kez görüntülendi.
Siyonist Komutan: Hizbullah işgal altındaki topraklara günde 2 bin 500 füze ateşleyebilir

Siyonist rejim Ä°srail ordusunun İç Cephe komutanı, Lübnan’da Hizbullah ile herhangi bir yeni çatışma olması durumunda Ä°srail’in iÅŸgalindeki topraklara günde 2.500 füze fırlatılacağını itiraf etti.

Terör rejimi Ä°srail Ordusu İç Cephesi Komutanı Yuri Gordin, “Lübnan’daki Hizbullah, Ä°srail ordusunun zayıflıklarının ve güvenlik açıklarının farkındadır” dedi.

Gordin, “Lübnan’da Hizbullah ile bir çatışma durumunda siyonist rejim, Hizbullah’ın füzelerini ateÅŸleme ve çok büyük bir saldırı gibi büyük bir sorunla karşı karşıya kalacak ve aynı zamanda siyonist Ä°srail halkı bu savaÅŸa karşı yeterince hazırlıklı deÄŸil” dedi.

Siyonist general birkaç hafta önce, güneydeki Tel Aviv ve Asdud ÅŸehirlerinin, Gazze Åžeridi ile son savaÅŸta Ä°srail’in kurulmasından bu yana en fazla sayıda roket fırlatılmasına tanık olduÄŸunu söylemiÅŸti.

Son 21 yılda dünya, Lübnan’daki Hizbullah gibi Ä°slami direniÅŸ hareketlerinin çeÅŸitli askeri teçhizat ve cesur direniÅŸlerle Siyonist saldırgan orduya ağır yenilgiler yaÅŸattığına (2000 ve 2006 yıllarındaki savaÅŸlarda  Siyonistlere unutulmaz iki yenilgi) tanık oldu.

Hizbullah dışında, iki direniş hareketi Hamas ve Filistin İslami Cihad, ırkçı İsrail ordusuna, sonuncusu bu yılki 12 günlük savaşta (Mayıs 2021) olmak üzere birbirini takip eden birkaç yenilgi tattırdı. Böylece bu yenilgiler gerçekte siyonist rejimin zayıflıklarını ve açıklıklarını da ortaya çıkaran savaş oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.