Siyonist Medya İsrail’in Suriye’de Şoke Olduğunu İtiraf Etti…

  • 12 Şubat 2015
  • 704 kez görüntülendi.
Siyonist Medya İsrail’in Suriye’de Şoke Olduğunu İtiraf Etti…

Düşman Siyonist İsrail medyası; kendi değimiyle ‘İsrail otoritelerinin Suriye ile sınırlarında kendine tabi bir ordu olarak desteklemeye çalıştığı silahlı grupların Suriye ordusu karşısında uğradıkları büyük hezimet ve verdikleri ağır kayıpların İsrail’i şoke ettiğini’ itiraf etti.

İsrailli 2. Kanal Televizyonu Suriye ordusunun son süreç içinde Kunaytra, Dera ve Şam kırsallarında Siyonist işgalcilerle işbirliği içinde olan teröristleri sayı ve teçhizatlarıyla oldukça ağır kayıplara uğrattığına dikkat çekerken, bunun da kendi değimiyle ‘İsrail’in hiç hoşuna gitmediğini’ belirtti. İsrailli kanal terör örgütlerin Suriye ordusuna karşı direnmede büyük zorluklar çektiğini ifade etti.

İsrail medyasının muhtelif araçlarında bugün yayınlanan raporlarda Suriye ordusunun son birkaç gün içinde Kunaytra, Dera ve Şam kırsallarında birçok bölgeyi kontrolüne geçirmesi sonucunda teröristlerin bulundukları bölgeleri birbirinden kopardığına dikkat çekti. Siyonist raporlarda bunun sonucunda teröristler arasındaki bağlantı, ikmal ve desteğin koptuğunu, İsrail ve Ürdün’den de ikmal ve desteğin zorlaştığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.