Siyonist Medya: “Ordunun Tünelleri Bulmak İçin Kullandığı Cihaz Fos Çıktı”

  • 04 Ekim 2015
  • 826 kez görüntülendi.
Siyonist Medya: “Ordunun Tünelleri Bulmak İçin Kullandığı Cihaz Fos Çıktı”

Siyonist işgal rejimindeki yaygın gazetelerinden Yediot Ahranot, İsrail ordusunun Gazze sınırına tünellerdeki çalışmaları bildirmek için yerleştirdiği erken uyarı sistemlerinin fos çıktığını yazdı.

Siyonist gazete yayınladığı haberde, İsrail askerleri tarafından Gazze sınırına yerleştirilen ve özellikle Hamas’ın yer altında inşa ettiği tünelleri bulmak için kullanılan cihazların kaybolduğunu, cihazların arzulanan bilgi ve raporları gönderemediklerini ifade etti.

Gazete yayınladığı haberde uzmanların görüşlerine de yer verdi. Konuyla ilgi konuşan uzmanlar, cihazların işe yaramadığını, gönderdikleri raporların ise doğru bilgi içermediğini söylediler.

İşgal ordusu bir ay önce Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın yaptığı tünelleri bulmak için yeni bir cihaz bulduğunu, yaklaşık bir metre derinliğe yerleştirdikleri bu cihaz sayesinde yer altındaki hareketliliği gözlemleyebileceklerini duyurmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan işgal ordusu, bu cihaz sayesinde El-Kassam Tugayları’nın saldırılarda kullanacağı tünelleri bulacaklarını ve bununla El-Kassam Tugayları’nın hareket kabiliyetini yok edeceklerini ifade etmişti.

Ancak çok geçmeden cihazın işe yaramadığı bizzat Siyonist uzmanlar tarafından açıklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.