Siyonist Medyanın İran’ın Mahabat Şehrindeki Sıradan Bir Olayı Ayaklanma Diye Yansıtması Ve Gerçekler…

  • 08 Mayıs 2015
  • 1.259 kez görüntülendi.
Siyonist Medyanın İran’ın Mahabat Şehrindeki Sıradan Bir Olayı Ayaklanma Diye Yansıtması Ve Gerçekler…

Dün İran’ın Mahabad Şehrinde Tara Otelinde Çalışan 25 Yaşlarındaki Farinaz Hosravani İle Diğer Otel Çalışanları Arasında Geçen Şahsi Tartışmalar Ardından, Otel’in 4.cü Katından Aşağı Doğru Kendisini Sarkıttığı İle Sürüldü..

İran Mahahad Şehri Valisi İle Emniyet Müdürü Düzenlediği Basın Toplantısında, 25 Yaşlarındaki Farinaz Hosravaninin Şüpheli Ölümü Hakkında 2 İhtimalin Olduğunu, Bu İki İhtimal Üzerine Otel Sahibiyle, Kadını Aşağı Attığından Şüphenilen 1 Çalışan İle 2 Görevlinin Tutuklandığını Bildirdi.

Emniyet Müdürü İki Şüpheli Durumu Şu Şekilde Özetledi: Birinci İhtimal, Otel Sahibiyle Aralarında Önceden Geçen Bir Tartışmanın, Aşağı Atılmadan 1 Saat Öneden Tekrar Yaşanması Üzerine, Otel Sahibinin Tutuklandığını Bildirdi..

ikinci İhtimalin ise; Otel Çalışanı İle Bu Kadın Arasında Bir İlişkiden Şüphenildiği, Otel Çalışanı Olayın Açığa Çıkmaması İçin Kadın’ı Aşağı Sarkıtarak Atmış Olabileceği üzerinde Durulduğunu, Bu Yüzden Otel Çalışanı İle Olayı Görüpte Müdahele Etmeyen 2 Görevlinin de Tutuklandığını Açıkladı.

Emniyet Müdürü Açıklamasının Devamında; Bu Olayın Duyulması Üzerine Namuslu Ve İffetli Halkın , Şehirlerinin Adının Kirletilmemesi İçin Tepkilerini Ortaya Koyarak, Oteli Ateşe Verdiler. Ve Olaylar Normal Seyrinde Devam Ederken, Bazı İnkılab Düşmanları İlePJAK Teröristlerine Yakınlığıyla Bilinen Unsurların Olayları Kışkırtmak İçin, iran İstihbarat Elemanlarından 4 Kişinin “Kadına Tecavüz Ettiler” Yalanı İle Halkı Tahrik Etmek İstediler.

Bilinçli Mahabat Halkı da Bu Oyuna Gelmeyerek, Sadece Tepkilerini Otel Sahibine Göstermesi Üzerine, Ajanlar Bu Sefer Şehrin İçindeki Bazı Devlet Kurumlarına Saldırmaya Kalkışmasına Müsahama Göstermeyen Emniyet Güçleri 35 Fitneciyi Tutukladı.

Ayrıca İranda Olağanüstü Hal’in İlan Edilmediğini, Asker Ve Polislerinde Halkı Kuşatma Altına Almadığınıl Bildirdi. Mahabad Şehrinde Normal Hayatın Devam Ettiğini Bildirdi

Tutuklananlardan Bazılarının PJAK İle Barzani Yanlsı Çetelere Üye Oldukları Bildirdi.

İran Emniyet Müdürü Yaptığı Açıklamada, Emperyalist Düşman Medyası Sadece Otelin Yanması İle İlgili Görüntü Dışında, Halka Ateş Açıldığına Dair Görüntüleri Neden Kendi Kanallarında Gösteremiyorlar.. Diye Alaylı Bir Üslub Kullandı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.