Siyonist Netanyahu: İsrail Suriye’de operasyonlara devam edecek

  • 14 Kasım 2017
  • 1.086 kez görüntülendi.
Siyonist Netanyahu: İsrail Suriye’de operasyonlara devam edecek

Siyonist İsrail rejimi başbakanı Netanyahu, bu rejimin özellikle Suriye’nin güneyi olmak üzere Suriye’de, İsrail’in güvenliğini sağlama amacıyla operasyonları sürdüreceğini söyledi.

Mehr haber ajansına göre, Netanyahu, dün Likud partisi üyeleriyle görüşmesinde, Amerika ve Rusya’ya hitaben, ‘İsrail gerekli gördüğünde Suriye’de serbestçe hareket edecektir’ dedi.

Bilindiği gibi Suriye buhranının başından beri terör rejimi İsrail, Suriye’deki teröristlere her türlü destek vermiş ve bu doğrultuda Suriye’ye yönelik hava saldırıları düzenlemiş ve ayrıca Suriye’de yaralanan teröristlerin tedavilerini de yapmıştır.  Aynı zamanda teröristlere mali ve askeri destekler de vermiştir.

Terör rejimi İsrail,  son zamanlarda teröristlerin ağır kayıp vermesi ardından teröristlere moral vermek amacıyla Şam eyaletinin batısında yer alan Beludan bölgesini savaş uçaklarıyla bombalamıştı.

Korsan İsrail rejiminin bu saldırılarına tepki gösteren Suriye yönetimi ise BM ve Güvenlik Konseyi’ne itirazını bildirmiş ve bu saldırıların durdurulması için baskı yapılmasını istemiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.