Siyonist Netanyahu yine soluğu sığınakta aldı

  • 26 Aralık 2019
  • 724 kez görüntülendi.
Siyonist Netanyahu yine soluğu sığınakta aldı

İşgalci rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, seçim kampanyası etkinliği sırasında gerçekleşen roket saldırısı nedeniyle sığınağa koştu.

Siyonist medyası, Askalan kentinde sirenler çaldığı sırada Netanyahu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Likud Partisi üyesi gençlerle toplantıda olduğunu ve sirenlerin çalmaya başlamasının ardından hızla salonu terk ettiğini bildirdi.
İşgal ordusu bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine bir dizi hava saldırısı düzenlerken, saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi.
İşgal ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’nın kuzeyinde yer alan direnişe ait bir alana da arka arkaya birkaç kez hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
İşgal ordusuna ait helikopterlerin Askalan alanı çevresindeki boş bir tarım arazisine ve Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Es-Sefine alanının çevresine saldırı düzenlediği, işgal güçlerinin Gazze’nin batısındaki El-Bahriyye alanına da beş füze attığı kaydedildi.
İşgal ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırıları, dün akşam Askalan kentinde sirenlerin çalması üzerine işgal rejimi başbakanı Binyamin Netanyahu’nun toplantıyı yarıda bırakıp apar topar salondan kaçmasının ardından geldi.
 İşgal rejimi medyası, Askalan kentinde sirenler çaldığı sırada Netanyahu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Likud Partisi üyesi gençlerle toplantıda olduğunu ve sirenlerin çalmaya başlamasının ardından hızla salonu terk ettiğini bildirdi.
 İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Gazze Şeridi sınırına yakın Yahudi yerleşkelerinde ve Askalan kentinde dün akşam sirenlerin çaldığını açıkladı. Bildiride, Gazze Şeridi’nden bir füze atıldığı ve füzenin Demir Kubbe hava savunma sistemi tarafından imha edildiği öne sürüldü.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.