Siyonist Rejim Güçleri Bu Sabah Nablus’ta Beş Kişiyi Gözaltına Aldı

  • 02 Kasım 2015
  • 731 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Güçleri Bu Sabah Nablus’ta Beş Kişiyi Gözaltına Aldı

Filistin halkına yönelik baskılarını sürdüren işgal güçleri bu sabah (2 Kasım Pazartesi) erken saatlerde Nablus kentine baskın düzenleyerek evlerde arama yaptı ve beş kişiyi gözaltına aldı.

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre, işgal devriyeleri Nablus kentine baskın düzenleyerek Faysal Caddesi’nde, Eski Belde semtinde, El-Meric Caddesi’nde, El-Muarri Caddesi’nde, El-Faris Kavşağı’nda ve Et-Tuffah Vadisi’nde konuşlandı.

Kaynaklar, işgal güçlerinin Mute Caddesi’nde bir binaya baskın düzenlediğini, evinin altını üstüne getirdiğini ve 23 bin şikelini çaldığı Ahmed Osman Ceara isimli genci gözaltına aldığını bildirdi.

İşgal güçleri ayrıca El-Faris Kavşağı’nda Ebu’l-Kelbat ailesinin evine baskın düzenledi ve Izz Ebu’l-Kelbat isimli genci gözaltına aldı. Baskın sırasında işgal güçlerinin evin kapısını kırdığı ve eşyalara zarar verdiği ifade edildi.

İşgal güçleri El-Muarri Caddesi’nde de El-Azizi Apartmanı’na baskın düzenleyerek Muhammed Bilal El-Azizi’yi evinin kapısını kırarak gözaltına aldı. İşgal güçlerinin El-Meric Caddesi’nde de Es-Safa Apartmanı’na baskın düzenleyerek Muhammed Fattum isimli genci gözaltına aldığı belirtildi.

İşgal güçleri, Nablus’un güneyindeki Kefer Kalil köyüne düzenlediği baskında ise Ahmed Nebil Kani isimli genci gözaltına aldı. Filistinli gencin üç hafta önce işgal güçleriyle Havara kontrol noktasında yaşanan çatışma sırasında yaralandığı kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.