Siyonist rejim İsrail askeri ve güvenlik bilgilerinin sosyal ağlarda ifşa edilmesi

  • 14 Haziran 2022
  • 116 kez görüntülendi.
Siyonist rejim İsrail askeri ve güvenlik bilgilerinin sosyal ağlarda ifşa edilmesi

Medya kaynakları, Siyonist rejimin askeri ve güvenlik bilgilerinin sosyal ağlarda ifşa edildiğini bildirdi.

İsrail Times’ın internet sitesine göre, Siyonist rejimin ordusu ve rejimin güvenlik kurumu Shin Bet yaptığı açıklamada, üç zanlının sosyal medyada gizli askeri bilgileri sızdırdıkları için tutuklandığını bildirdi.

Açıklamada, bir sivil ve bir askerin sosyal medyada gizli bilgiler içeren paylaşımda bulundukları için gözaltına alındığı belirtildi.

Irkçı İsrail güvenlik servislerinden yapılan açıklamaya göre, şüpheliler güvenilirlik kazanmak için internette bilgi yaymak amacıyla işbirliği yapmakla suçlanıyor.

Telegram kanalı “Saberin News” de Siyonist rejime yönelik yeni bir siber saldırıyı duyurdu.

Saberin News’e göre, 200 kişinin bilgilerini ve kredi kartlarını içeren İsrailli turizm web sitelerinden oluşan “Sharpboys” grubu siber  saldırıya uğradı.

Saberin News ayrıca Iraklı bir ekip tarafından Siyonist rejimin altyapısına yönelik ciddi bir siber saldırı ve Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası ticaret sisteminin hacklendiğini bildirdi ve sistemin erişilemez olduğunu yazdı.

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline geldi ve çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişimi ve yayılmasına yönelik siber saldırılar, bu içi boş  rejimin siber sisteminin çökmesine neden oldu./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.