Siyonist Rejim, Müslüman ve Hıristiyanlara karşı dini terör estiriyor

  • 19 Haziran 2015
  • 825 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim, Müslüman ve Hıristiyanlara karşı dini terör estiriyor

Kudüs ve Kutsal Mekanlara Destek İçin Müslüman Hıristiyan Heyeti üyesi ve Latin Katolik Kilisesi Papazı Manuel Musellem Siyonist işgal rejiminin 1948 yılında Filistin topraklarını işgal etmesinden beri Müslüman ve Hıristiyanlara karşı dini terör estirdiğini söyledi.

Papaz Musellem yapt ığı açıklamada, İsrail’in Müslüman ve Hıristiyanlara karşı uyguladığı dini terörün ibadet yerlerine saldırmak, buradaki eşyaları tahrip etmek ve dini çalışmaları engellemek şeklinde kendini gösterdiğini belirtti.

Dün (18 Haziran Perşembe) Taberiye sahilinde yer alan Ekmek ve Balık Kilisesine saldıran fanatik Siyonist Yahudiler kiliseyi kundakladı ve duvarlarına ırkçı sloganlar yazdı.

Sald ırı sonucu kilisenin bir çok bölümü kullanılamaz hale geldi.

Musellem, işgal rejiminin sadece dini terör estirmekle kalmayıp, Müslüman ve Hıristiyanlara karşı etnik temizlik de yaptığına dikkat çekerek “bizler bir dini kaldırıp yerine başka bir dini koyma felaketiyle karşı karşıyayız. Dini terör, işgal rejiminin kalbinden planlı bir şekilde gelmektedir” dedi.

Papaz, kilisenin yak ılmasının 1984 yılında İbrahim Halil Camiine yapılan sabotaj ve yakma eyleminin bir devamı olduğunu söyledi.

Papaz Musellem ayrıca, cami ve kiliseleri yaksalar da kendilerinin bunlar ı yeniden inşa edeceklerini ve asla Filistin’i terk etmeyeceklerini hatırlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.