Siyonist rejim savaÅŸ bakanından Ä°ran’la ilgili küstah açıklama

  • 12 Nisan 2017
  • 1.221 kez görüntülendi.
Siyonist rejim savaÅŸ bakanından Ä°ran’la ilgili küstah açıklama

Irkçı Ä°srail rejimi savaÅŸ bakanı Avigdor Liberman, Yediot Aharonot gazetesine verdiÄŸi demeçte, Ä°ran cumhurbaÅŸkanı Hasan Ruhani’nin terörünün yapılacak seçim sürecinde beklenmedik bir ÅŸey olmayacağını söyledi.

El’Alem kanalının bildirdiÄŸine göre, HAMAS hareketi terör rejimi Ä°srail’i, HAMAS’ın askeri kanadı komutanlarından  Mazen Fukeha’nın ÅŸehit edilmesinden sorumlu tutarken,  siyonist Ä°srail savaÅŸ bakanı Liberman, bu terörün HAMAS’ın kendi tarafından yapıldığını ve Ä°srail’in bu terörde hiç bir rolünün olmadığını ileri sürdü.

Ä°srail savaÅŸ bakanı, Ä°ran’da yapılacak seçimlere de temasla, ”Ä°ran’da cumhurbaÅŸkanı Ruhani’ye yönelik bir terör beni ÅŸaşırtmayacaktır” dediÄŸi küstah açıklamasının devamında ‘bu terör bizzat Ä°ranlıların kendi eliyle gerçekleÅŸecek” dedi.

HAMAS’ın askeri kanadı Ä°zzettin Kassam tugayları komutanlarından Mazen Fukeha, 24 mart akÅŸamında Gazze’nin evinin önünde  terörist saldırısı sonucu hayatını kaybetti. HAMAS liderleri, sözkonusu cinayetten, Ä°srail’i sorumlu tutarlarken, ”bütün veriler bu suikastin MOSSAD  tarafından yapıldığını göstermektedir” dediler.

Siyonist Ä°srail savaÅŸ bakanı İran cumhurbaÅŸkanının terör edilmesiyle ilgili küstah açıklamada bulunurken, Ä°ran’da dün 19 mayıs tarihinde yapılacak cumhurbaÅŸkanlığı seçimleriyle ilgili adayların kayıtları baÅŸladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.