Siyonist Rejim, Şeyh Hıdır Adnan’ın Odasına Kamera Yerleştirdi

  • 11 Haziran 2015
  • 855 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim, Şeyh Hıdır Adnan’ın Odasına Kamera Yerleştirdi

İşgal rejimi cezaevleri idaresi, açlık grevi eylemini sürdüren İslami Cihad Hareketi liderlerinden esir Şeyh Hıdır Adnan’ın Assaf Harofeh Hastanesi’ndeki odasını 24 saat takip için gözetleme kamerası yerleştirdi.

Şeyh Hıdır Adnan, idari hapis cezası uygulamasını protesto amacıyla 38 gündür açlık grevi eylemini sürdürüyor ve işgal yönetiminin tehditlerine rağmen sağlık kontrolünden geçmeyi ve verilen ilaçlarla vitaminleri almayı reddediyor.

“Mehcetu’l Quds” Şehitler ve Esirler Müessesesi, bugün (11 Haziran Perşembe) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, cezaevleri idaresinin Şeyh Hıdır Adnan’ı hastanenin 12 nolu odasında tuttuğunu ve odanın işgal güçlerinin operasyon merkezine dönüştürüldüğünü söyledi.

Bildiride, işgal güçlerinin Şeyh Hıdır Adnan’a psikolojik baskı uyguladığı, odada üç mahkumun daha bulunması ve sürekli giren çıkan olması nedeniyle Filistinli esirin gürültüden uyuyamadığı belirtildi.

İşgal güçlerinin bir elini ve bir ayağını yatağa kelepçeyle bağlamaya devam ettiğini kaydeden Şeyh Hıdır Adnan, işgal askerlerinin tuvalete giderken dahi rahat bırakmadıklarını söyledi.

“Mehcetu’l Quds”, işgal rejimi cezaevleri idaresinin Şeyh Hıdır Adnan’a uyguladığı baskıları kınayarak, işgal yönetiminin açlık grevi eylemine devam eden Adnan’ın iradesini kırmaya çalıştığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. metin dedi ki:

    dünya medyası israil devletinin bu zulumü haber yapması için neyi bekliyor?..

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.