Siyonist Rejim Şeytani Planını İtiraf Etti

  • 28 Haziran 2018
  • 1.692 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Şeytani Planını İtiraf Etti

Siyonist Rejim Ordu Sözcüsü, İsrail’in, Gazze halkının Geri Dönüş Yürüyüşlerine olan desteğini azaltmak için değişik yollarla onların düşüncelerini etkileyecek programlar yaptığını duyurdu.

Qodsna’nın Akka Haber Ajansından naklettiği habere göre, İsrail Ordu Sözcüsü Tuğgeneral Ronen Manelis dün İsrail Milli Güvenlik Merkezinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: Ordu, Geri Dönüş Yürüyüşleri kapsamında farklı imkânlardan faydalandı ve bu protestolara katılanların sayısını azalttı.Ordu, başka bir alanda daha savaşıyor ve şu anda dini konuşma ve hutbeler yoluyla Gazze halkının görüş ve düşünceleri üzerinde tesir bırakma peşindeyiz.

Siyonist Rejim Ordu Sözcüsü açıklamalarına şöyle devam etti: Ordu korku yaratmak için uyarıcı mesajlar gönderip Gazze’deki onlarca memurla direkt irtibat kurarak halkı Geri Dönüş Yürüyüşlerine katılmaktan korkutma yollarından faydalanmıştır.

Manelis konuşmasının bir diğer bölümünde Gazze’nin Sünni halkının İran’dan nefret ettiği yalanını ortaya atarak yaptıkları şeytani planı şu şekilde itiraf etti: Biz Geri Dönüş Yürüyüşlerini zayıflatmak için bu programı İran’la ilişkilendirdik ve bu protestoların finansörlüğünü İran’ın üstlendiğini yaydık.

Siyonist askeri yetkili ayrıca şunları söyledi: Tüm bu eylemlerin hedefi, Gazze Yürüyüşlerindeki katılımcı sayısını azaltmak için Gazze halkının düşünce ve görüşleri üzerinde etki bırakmak içindir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.