Siyonist rejim yine Gazze’ye saldırdı

  • 07 Nisan 2023
  • 58 kez görüntülendi.
Siyonist rejim yine Gazze’ye saldırdı

Siyonist rejimin saldırıları ardından Gazze şeridindeki bir kaç saatlik sessizliğin ardından İsrail savaş uçakları yine Gazze şeiridi’nin güney ve orta bölgelerini bombaladı.

İranpress’in haberine göre Kudüs işgalcisi rejim Filistin direniş gruplarının Gazze şehrinin doğu ve güneyindeki 2 üssünü bombaladı.

Siyonist rejim ayrıca direniş mevzilerini Gazze şeridinin ortasında bombaladı.

Görgü tanıkları, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nin doğusuna yönelik saldırıları sonucunda çocuk hastanesi ve sivil merkezlerin hasar gördüğünü söyledi.

Al-Mayadin de Han Yunus’un batısındaki direniş üslerinin bir İsrail keşif uçağından atılan iki füze tarafından hedef alındığını bildirdi.

Aynı habere göre bölgede askeri gerginliği tırmanırken direniş güçleri İsrail uçaklarının saldırısına karşı Siyonist yerleşim birimlerine roket atmaya devam ediyor.

Hamas hareketi de yayımladığı bildiride Kudüs ve Gazze’ye karşı cinayetlerden tamamen Siyonist rejimin sorumlu olduğuna işaretle, Filistin halkı ve direnişini, işgalci israil’e karşı kapsamlı mücadelede Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı savunmak için vahdete çağırdı. /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.