Siyonist rejim, yok olmaya mahkumdur

  • 20 Haziran 2017
  • 1.004 kez görüntülendi.
Siyonist rejim, yok olmaya mahkumdur

Londra’da Kudüs günü etkinliği konuşmacısı, sahte siyonist İsrail rejiminin yok olmaya mahkum olduğunu söyledi.

İRNA’nın bildirdiğine göre, İngiltere İslam Merkezi Müdür Yardımcısı Muhammed Said Bahmanpur, Londra’da Amerika büyükelçiliği önünde toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada, sahte siyonist rejimin mazlum Filistin halkına yönelik işlediği cinayetlere işaretle, Beytulmukaddes ve Filistinin diğer topraklarının tamamen işgalden kurtulmasına  dek mücadelenin devam edeceğine dair yolun süreceğini vurguladı.

Bahmanpur siyonist rejimin  yaklaşık 100 yıl önce Ortadoğu’da İngiltere tarafından kurulduğuna işaretle, günümüzde İngiltere’nin uluslararası etkinliğini kaybedince Amerika’nın siyonistlere destek verdiğini söyledi.

Amerika büyükelçiliği önünde toplananlar arasında olan haham Kohen de yaptığı konuşmada, siyonizmin sahte bir fırka olduğuna işaretle, Yahudi dininin barış, eşitlik ve adalete dayalı bir din olarak Hz. Musa -as- tarafından getirildiğini söyledi. Kohen Yahudi dinin, yaşam dini olduğunu fakat siyonizmin şiddete dayalı ve dini değerlerden yoksun bir fırka olarak Yahudilikle hiç bir bağlantısı olmadığını söyledi.

İran İslam cumhuriyeti kurucusu rahmetli İmam Humeyni -ra- tarafından ilan edilen Dünya Kudüs gününde, dünya çapındaki tüm müslümanlar, siyonist İsrail rejiminin cinayetlerini kınarken, mazlum Filistin halkına desteklerini ilan ediyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.