Siyonist rejimden Filistinli esire küstah teklif: Özgür bırakalım, toprakları terket

  • 17 Ağustos 2015
  • 804 kez görüntülendi.
Siyonist rejimden Filistinli esire küstah teklif: Özgür bırakalım, toprakları terket

Haber kaynakları, Siyonist rejimin, açlık grevinde olan Filistinli esire öneride bulunduğunu belirtti.
Lübnan el-Meyadin TV kanalı Siyonist rejimin, 62 günden itibaren açlık grevinde olan ve bitkisel hayata giren Muhammed Alan’a özgürlüğüne karşı 4 yıl boyunca işgal edilen topraklardan çıkma teklifinde bulunduğunu belirtti.
Bu arada Siyonist rejim basını haaretz de Filistinli esir Muhammed Alan’ın bir an önce serbest bırakılmasına vurgu yaptı. Söz konusu gazete bugünkü sayısının baş makalesinde Muhammed Alan’ın serbest kalmasını isterken, Gazze ve Ürdün nehri batı yakasında halk protestolarının devamına işaretle, Alan’ın şehadeti durumunda Siyonist rejimin, beklenmedik ve karşılanması zor olaylarla karşı karşıya olacağı uyarısında bulundu.
Makalede Siyonist rejim yargı kurumunun mahkeme düzenlenmeden ve suç açıklaması yapılmadan, vatandaşlık hakkından mahrum binlerce Filistinlinin tutuklandığını, Siyonist rejimin bu zalimane siyasetine son vermesi gerektiğini yazdı.
Bu arada Filistinli esirler ve serbest kalanlar işlerinden sorumlu heyet başkanı İsa Karake de Siyonist rejim yüksek mahkemesinin, bu heyetin Muhammed Alan’ın bir an önce serbest bırakılmasına dair isteğini incelemek üzere bugün toplanacağını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.