Siyonist Rejimi Resmi Olarak Tanımak Filistinlilerin Haklarını İnkar Etmektir

  • 04 Temmuz 2017
  • 1.092 kez görüntülendi.
Siyonist Rejimi Resmi Olarak Tanımak Filistinlilerin Haklarını İnkar Etmektir

Gazze Şeridi’nde bulunan İslami Cihat liderlerinden biri Tel-Aviv-Riyad ilişkilerinin normalleştirilmesiyle ilgili şunları söyledi: Siyonist Rejimi resmi olarak tanıyan her Arap İslam ülkesi Filistin halkının hakkını inkar etmiştir.

Halit el-Bataş verdiği bir röportajda; Arabistan’ın Siyonist Rejim ile ilişkilerini normalleştirmesine ilişkin bazı haberlerle ilgili olarak bölgesel medya düzeyinde şu açıklamalarda bulundu: Filistin halkı Filistinlilerin değerlerini yok edecek her türlü anlaşmayı reddediyor. Filistin ve Kudüs konusu İslam Dünyasının kalbidir. Müslümanların kalbindeki bu yer ilahi dinlerin odak noktasıdır ve bu kutsal mekanın savunulması herkes için dini ve insani bir görevdir.

El-Bataş daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Bununla birlikte, biz Siyonist Rejim ile İslami Arap ülkeleri arasında yapılacak her türlü işbirliğini kabul etmiyoruz ve reddediyoruz.

Gazze’de bulunan İslami Cihat lideri son olarak şunları söyledi: Siyonist Rejim’i resmi olarak tanıyan ve onun yasal olduğunu açıklayan her Arap İslam ülkesi, Filistin halkının tarih boyunca tüm haklarını inkar etmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.