Siyonist rejimin Direniş’in zaferleri karşısında gündem saptırması

  • 18 Şubat 2018
  • 1.073 kez görüntülendi.
Siyonist rejimin Direniş’in zaferleri karşısında gündem saptırması

İran İslami Şura meclisi milli güvenlik ve dış siyaset komisyonu üyesi Alirıza Rahimi, Tel Aviv rejiminin Tahran’a yönelik çeşitli suçlamalarının Siyonistlerin Direniş ekseni karşısında aldıkları yenilgiler konusunda gündem saptırmak amacıyla gerçekleştiğini söyledi.

Siyonist rejim elebaşı Netanyahu’nun İran’ın Siyonist rejim savaş uçağının düşürülmesinde parmağı olduğuna dair kanıtları Münih konferansında ortaya koyacağı iddiasına değinen Rahimi, “İran İslam cumhuriyeti yetkililerinin net tutumuna göre, Tahran’ın Siyonist rejim’e ait F16’nın düşürülmesinde herhangi bir rolü yoktu”diye kaydetti.

İran karşıtı her türlü içi boş ithamların İran’ın kesin tepkisiyle karşılaşacağını kaydeden Rahimi, Münih güvenlik konferansının İran İslam cumhuriyetinin bölgesel ve küresel bazda kazanımlarının açıklanması ve önerilerinin sunulması için uygun bir fırsat sayıldığını sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi Suriye hava savunma sistemi geçen 10 Şubat tarihinde Suriye’ye tecavüz eden Siyonist rejime ait bir F16 tipi savaş uçağını hedef alarak düşürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.