Siyonist Subay: Kassam’ın Attığı Kornet Füzesi 11 Askeri Yaraladı…

  • 17 Ocak 2015
  • 796 kez görüntülendi.
Siyonist Subay: Kassam’ın Attığı Kornet Füzesi 11 Askeri Yaraladı…

Siyonist işgal ordusunda görev yapan subaylardan biri, son Gazze savaşında Kassam Tugayları tarafından 31 Temmuz tarihinde askeri buldozerlerden birine atılan Kornet tipi füzenin 11 askerin yaralanmasına neden olduğunu söyledi.

İşgal ordusunda teknik birimde görev alan subay Ophir Anidjar tarafından yapılan açıklamada, son Gazze savaşında Kassam Tugayları’nın attığı füzelerden birinin D9 tipi bir askeri buldozere isabet ettiğini, saldırıda buldozerin arkasında bulunan 22 askerden 11’inin değişik yerlerinden yaralandıklarını, kendisinin de yaralananlar arasında olduğunu ifade etti.

Kendisinin Kassam Tugayları’nın operasyonla ilgili yayınladığı videoyu seyrettikten sonra terfi edilmeme korkusuyla susmayı tercih ettiğini belirten Siyonist subay, savaştan sonra sürekli gördüğü kabuslar nedeniyle konuşmaya karar verdiğini ve bildiği bilgileri artık gizlemeyeceğini kaydetti.

Başında bulunduğu birime savaşta en az 15 Kornet füzesi atıldığını, atılan RPG füzelerinin sayısının çok olması nedeniyle askerlerin onları sayamadıklarını bildiren Siyonist subay, savaş bitmesine rağmen hâlâ kan ve ölüm kokusunun kendisini kovaladığını söyledi.

İşgal ordusunun Temmuz ayında Gazze’ye yönelik başlattığı barbar savaşta Kassam Tugayları’nın gösterdiği direniş işgal ordusunun yenilmez olduğu efsanesini yerle bir etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.