Siyonist Suudi Rejimi, 33 ülkeyle birlikte teröre karşı İslam(!) ittifakı oluşturdu

  • 15 Aralık 2015
  • 922 kez görüntülendi.
Siyonist Suudi Rejimi, 33 ülkeyle birlikte teröre karşı İslam(!) ittifakı oluşturdu

Terörist Suudi Arabistan rejimi yandaşlarıyla, Teröre karşı İslam ittifakı kurdu. Suudi Arabistan, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 33 ülkeyle birlikte ‘Teröre karşı İslam ittifakı’ oluşturduğunu açıkladı.

Suudi Arabistan devlet televizyon kanalı Arabiya TV, oluşturulan askeri ittifaka dahil olan ülkelerin arasında Mısır, Ürdün, Katar ve Pakistan’ın da bulunduğunu belirtti.

Suudi Arabistan Savunma Bakanı da, merkezi Suudi Arabistan’da bulunacak olan askeri ittifakın uluslararası örgütler ve küresel ittifaklarla koordinasyon içerisinde hareket edeceğini vurguladı.

Savunma Bakanı Prens Muhammed bin Selman, ‘Teröre karşı İslam ittifakı’ olarak adlandırılan yeni yapının sadece terör örgütü IŞİD’e karşı değil, karşılaşılan tüm ‘terörist’ gruplara yönelik olarak mücadele edeceğini belirtti.

Suudi Arabistan’dan yapılan açıklamada, “Katılımcı ülkeler Suudi Arabistan öncülüğünde askeri bir ittifak kurulmasını onayladı. Operasyon merkezi Riyad’da olacak” deniliyor.

Açıklamada ittifakın amacı ise “Mezhebi ya da adı ne olursa olsun tüm kötülüklerden İslam halkını korumak” olarak tanımlandı.

Terörist Suudi Arabistan rejimi ve yandaşları sözde terörizmle savaşacaklarını açıklasada dünyaya terörizm ihraç etmekte, bu terörizme karşı duran Direniş Ekseni erlerini terörist olarak yaftalamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.