Siyonist Yahudi yerleşimci kadın sürücünün çarptığı Filistinli küçük kız yaralandı

  • 05 Aralık 2017
  • 1.078 kez görüntülendi.
Siyonist Yahudi yerleşimci kadın sürücünün çarptığı Filistinli küçük kız yaralandı

Terör rejimi İsrail ordusu ve siyonistlerin Filistinlilere yönelik cinayetleri devam ederken Batı Yaka’da yer alan El-Ağvar’da bir siyonist yerleşimci kadının ezdiği 8 yaşındaki Filistinli kız çocuk yaralandı.

İşgal altındaki Batı Yaka’nın kuzeyindeki Selfit kentinin kuzeybatısında yer alan Haris köyü yakınlarında dün (4 Aralık Pazartesi) Yahudi yerleşimci kadın sürücünün çarptığı Filistinli kız çocuk yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, Heya Tarık Emin Ed-Davud isimli Filistinli kız çocuğa dün  öğle saatlerinde okuldan eve dönerken otomobil çarptı.
Görgü tanıkları Filistinli küçük çocuğun okuldan dönerken evinin yakınlarında Yahudi yerleşimci bir kadın sürücünün Ed-Davud’a çarptığını ve çarpma sonucu yaralanan çocuğun hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Yahudi yerleşimci sürücüler zaman zaman Filistinlilere kasıtlı olarak çarpıp kaçarken işgal polisi bu tür olayları kasıtsız olarak gerçekleşmiş sıradan trafik kazaları gibi göstererek Yahudi yerleşimci sürücüleri koruyor.

Geçen hafta da bir siyonist yerleşimci, Nablus’ta bir Filistinliye ateş açmış ve Filistinli yaralı kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.