Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de 7 Yaşındaki Filistinli Bir Çocuğu Ezdi…

  • 28 Aralık 2014
  • 830 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de 7 Yaşındaki Filistinli Bir Çocuğu Ezdi…

İşgal altındaki Filistin topraklarında Filistin halkına karşı terör estiren Siyonist yerleşimcilerden bir grup bugün öğleden sonra Batı Yaka’nın güneyinde bulunan El-Halil şehrinin Yatta beldesinde Filistinli bir çocuğu ezdi.

Yatta’daki Yerleşim Birimlerine Karşı Halk Direniş Komisyonu aktivisti Ratib Er-Recub bugünkü saldırıyla ilgili olarak Filistin Enformasyon Merkezi’ne verdiği bilgide, bir grup Yahudi yerleşimcinin bugün (28 Aralık Pazar) Zeyf bölgesindeki ana cadde üzerinde Hamede Ayiş adındaki Filistinli çocuğu araçlarıyla ezmek istediklerini belirterek, saldırıda yaralanan çocuğun işgal altındaki Kudüs’te bulunan Hadassah Hastanesine kaldırıldığını ifade etti.

Yahudi yerleşimcilerin aynı caddede daha önce de kasıtlı olarak Filistinlilere çarptıklarını hatırlatan Er-Recub, bu olayın ilk olmadığı gibi son da olmayacağını söyledi.

Bugün meydana gelen başka bir olaya da dikkat çeken Er-Recup, Siyonist gaspçıların bugün yine Yatta beldesinde Filistinli vatandaşlara ait tarım arazilerini tahrip ettiklerini belirtti.

İsrail’in sivil vatandaşları olarak lanse edilen gaspçı Yahudi yerleşimciler de aynen işgal güçleri gibi Filistinlilere saldırıyor, mal ve mülklerine zarar veriyorlar. Gaspçı yerleşimcilerin bu tür saldırılarına göz yuman işgal güçleri ise çoğu zaman onları değil, saldırıya maruz kalan Filistinlileri tutukluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.