Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de Filistinlilere Saldırdı

  • 30 Haziran 2018
  • 1.708 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de Filistinlilere Saldırdı

Filistin halkına karşı saldırganlıklarını sürdüren Yahudi yerleşimcilerden bir grup bugün Batı Yaka’nın El-Halil şehrine bağlı Tel El-Ramide beldesinde Filistinlilere saldırdı.

Filistin tv muhabiri verdiği bilgide, Beit Hadassah ve Beit Romano yerleşkelerinden geldikleri tahmin edilen bir grup Yahudi yerleşimcinin Tel El-Ramide beldesinde Filistinlilere saldırdığını söyledi.

Tv Muhabiri, saldırgan yerleşimcilerle Filistinliler arasında çıkan arbedede yerleşimcilerin kendilerine engel olmaya çalışan genç erkek ve kızlara saldırdıklarını ifade etti.

Muhabirimiz, saldırıya uğrayan Filistinlilerin beldeye yakın Filistin irtibat noktasıyla uluslararası güçlerden yardım istediklerini, ancak çağrı ve taleplerinin karşılık bulmadığını kaydetti.

Dışarıdan getirilip Filistin topraklarına yerleştirilen ve birer haydut haline gelen Yahudi yerleşimciler fırsat bulduklarında işgal güçlerinin himayesinde Filistinlilere saldırıyor, köy ve beldelerini basıyor; ev ve iş yerlerini, cami ve araçlarını kundaklıyor; tarım arazilerini, zeytinliklerini ve hayvanlarını telef ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.