Siyonist Yerleşimciler ve İstihbarat Görevlileri Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

  • 22 Mart 2016
  • 714 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler ve İstihbarat Görevlileri Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

Yahudi yerleşimcilerden bir grup ve işgal istihbaratı görevlileri bu sabah (22 Mart Salı) işgal polisinin ve özel kuvvetlerin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Medya kaynaklarından edinilen bilgiye göre, baskına katılan Yahudi yerleşimciler ve istihbarat görevlileri, işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa’nın çeşitli bölgelerini dolaştı.

Bu sırada Mescid-i Aksa’da bulunan cemaatin yüksek sesle tekbir getirerek baskını protesto ettiği ve Mescid-i Aksa’nın saygınlığının çiğnenmemesini isteyen sloganlar attığı, işgal güçlerinin araya girerek cemaatin baskına katılanlara ulaşmasını engellediği bildirildi.

Yahudi yerleşimciler ve işgal güçleri Mescid-i Aksa’ya günlük olarak baskınlar gerçekleştirirken Yahudilerce kutsal kabul edilen bayram günlerinde baskınlar daha da yoğunlaşıyor.

Mescid-i Aksa cemaati ve ilim öğrencileri Yahudi yerleşimcilerin baskınlarını protesto ederken, işgal güçleri protesto gösterilerine aktif olarak katılanları gözaltına alıyor veya Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezasıyla cezalandırıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.