Siyonist Yerleşimcilerin Aracına Silahlı Saldırı Düzenlendi

  • 04 Aralık 2015
  • 806 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimcilerin Aracına Silahlı Saldırı Düzenlendi

Batı Yaka’nın orta kesiminde bulunan Ramallah şehrinin toprakları üzerinde inşa edilmiş olan Pisgat Yahudi Yerleşkesi yakınlarında dün (3 Aralık Perşembe) gece yerleşimcilerin kullandığı bir araca silahlı saldırı yapıldığı belirtildi.

Siyonist kaynaklar, dün gece meydana gelen silahlı eylemde can kaybı olmadığını ancak aracın hasar gördüğünü iddia ettiler.

Haberi veren Yediot Ahranot gazetesi ise, dün gece gerçekleştirilen eylemde yerleşimcilerin kullandığı araca 10 mermi isabet ettiğini, yerleşimcilerin olaydan yara almadan kurtulduklarını, saldırının ardından ise bölgeye çok sayıda asker ve polisin gelip aramalara başladıklarını ifade etti.

Ekim ayı başında işgal rejiminin Mescidi Aksa’yı bölme girişimine karşı intifada başlatan Filistinli gençlerin işgal askerleriyle Siyonist çete üyelerine yönelik yaptıkları bıçaklı, araçlı ve silahlı eylemlerde şimdiye kadar 22 Siyonist hayatını kaybetti, 200’den gazla kişi de yaralandı.

İşgal ordusu özellikle bıçaklı eylemleri durdurmakta aciz kalırken, eylemler Siyonist toplumu derinden sarsmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.