Siyonist Yerleşimcilerin Filistinli ÇiftçilereYönelik Barbarca Saldırıları Sürüyor

  • 05 Mart 2018
  • 930 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimcilerin Filistinli ÇiftçilereYönelik Barbarca Saldırıları Sürüyor

Yahudi yerleşimcilerin dün (4 Mart Pazar) Batı Yaka’nın kuzeyindeki Nablus kentinin güneyinde yer alan Asira El-Kabeliyye beldesinde Filistinli çiftçilere saldırdığı ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, Yahudi yerleşimcilerden bir grup Filistinli çiftçilere ve belde sakinlerine saldırdı.

Saldırı sırasında Yitzhar Yahudi Yerleşkesi yakınlarındaki beldenin sakinlerinin tarım arazilerine giden bir yol açma çalışması yapmakta oldukları kaydedildi.

Nablus’un güneyindeki beldelerin ve köylerin neredeyse her gün Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına maruz kaldığı ve yerleşimci çetelerinin işgal güçleri tarafından korunduğu belirtildi.

Batı Yaka’da işgal güçleri himayesinde terör estiren Yahudi yerleşimciler buldukları her fırsatta Filistinlilere zarar veriyor.

Filistinlilerin evlerine ve araçlarına saldıran Yahudi yerleşimciler, tarım arazilerini ve ekili ürünleri de tahrip ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.