Siyonist Yetkili: Seyyid Hasan Nasrallah’a suikast düzenlemeyi başarırsak savaşı da kazanmış oluruz

  • 02 Mart 2018
  • 1.006 kez görüntülendi.
Siyonist Yetkili: Seyyid Hasan Nasrallah’a suikast düzenlemeyi başarırsak savaşı da kazanmış oluruz

Siyonist Rejim Genelkurmay Başkanlığı üst düzey yetkililerinden biri yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Hizbullah ile yapılacak bir sonraki savaş karasal savaş olacaktır ve bu savaşın ilk günlerinde şiddetli çatışmalar yaşanacaktır.

Bu Siyonist yetkili bir grup Siyonist gazeteci ile yaptığı görüşmede şu hatırlatmada bulundu: Hizbullah ile yapılacak bir sonraki savaş çok zorlu bir savaş olacaktır ve biz intihar bombacısı kullanma seçeneğini değerlendiriyoruz. İsrail İç Operasyon Komutanlığı, Genelkurmay Başkanlığından bazı bölgeleri işgal ederek düşmanı başarısızlığa uğratmasını isteyecek, özellikle de orduya büyük bir darbe vurulacağı ihtimali söz konusu olduğunda.

Siyonist yetkili daha sonra kendisine yöneltilen Hizbullah ile yapılacak bir sonraki savaşın bitiş tarihi ile ilgili soruya verdiği yanıtta şu iddiada bulundu: Henüz bu soruya tam olarak cevap verebilmemiz mümkün değil ancak eğer Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’a suikast düzenlemeyi başarırsak savaşı da kazanmış oluruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.